Route

Adres en routebeschrijving

MCeA Management Coaching & Advisering
Kraaijenberg 76-21
6601 RW Wijchen
tel: (024) 3550335
mob: (06) 30717058


Komend vanuit het noorden (Apeldoorn, Arnhem):

Volg de A50 van Arnhem/Apeldoorn in de richting van ’s-Hertogenbosch. Vervolg bij knooppunt Grijsoord de A50 richting ’s-Hertogenbosch. Volg op knooppunt Bankhoef de A326 richting Wijchen/Nijmegen. Neem de eerste afslag op de A326 (Niftrik/Bergharen/Wijchen). Ga aan het einde van de afslag linksaf richting Wijchen. Aan het einde van deze weg, komt U op de noordelijke randweg. Ga rechtsaf. Neem eerste straat linksaf, de wijk Kraaijenberg in. Neem vervolgens eerste straat linksaf, aan het einde rechtsaf met de bocht mee, weer aan het einde linksaf, na 25 meter rechtsaf en meteen links de 76ste straat in. Nummer 21 is aan het einde van de straat.

Komend vanuit het westen (Utrecht):

Volg de A12 van Utrecht richting Arnhem tot knooppunt Grijsoord. Vervolg bij knooppunt Grijsoord de A50 richting ’s-Hertogenbosch.
Vervolg route als beschreven onder “Komend vanuit het noorden”.

Komend vanuit het westen (Rotterdam, Gorinchem, Tiel):

Volg de A15 van Gorinchem richting Nijmegen tot knooppunt Valburg. Vervolg op knooppunt Valburg de A50 richting ’s-Hertogenbosch. Volg op knooppunt Bankhoef de A326 richting Wijchen/Nijmegen.
Vervolg de route zoals beschreven onder “Komend vanuit het noorden”.

Komend vanuit het zuiden (’s-Hertogenbosch):

Volg de N50/A59 van ’s-Hertogenbosch richting Arnhem/Nijmegen. Deze snelweg gaat over in de A50 bij Oss-Oost. Blijf A50 volgen richting Arnhem/Nijmegen. Bij knooppunt Bankhoef, volgt de A326 richting Wijchen/Nijmegen. Neem eerste afslag op A326 (Niftrik/Wijchen/Bergharen).
Vervolg route zoals beschreven onder “Komend vanuit het noorden”.

Komend vanuit het oosten (Nijmegen,Venlo):

Volg A73 tot aan afslag richting ’s-Hertogenbosch (A326). Ga onder bij de stoplichten linksaf, richting de A326. Ga bij de grote rotonde (met groot blokken als kunstwerk in het midden) rechtdoor de A326 op. Neem de tweede afslag op de A326 (Niftrik,Grave,Bergharen). Ga onder aan de afrit linksaf onder de snelweg door. Ga bij de rotonde driekwart rond richting Wijchen. Aan het einde komt u op de noordelijke randweg. Ga rechtsaf en na 100 meter linksaf de wijk Kraaijenberg in. Vervolg de route zoals beschreven onder “Komend vanuit het noorden”.

Openbaar vervoer (Nijmegen of ’s-Hertogenbosch):
Wijchen heeft een NS station waarop, in principe, ieder half uur een trein stopt vanuit de richting Nijmegen en vanuit de richting ’s-Hertogenbosch. Voor de treinschema’s van de NS kunt U terecht op www.ns.nl.

Mocht U met de trein komen, wordt er voor transport van en naar het station gezorgd.

Kaart


“MCeA helpt U de samenhang en oplossing zien”