Over MCeA

MCeA is in 2005 door mij, Wil Jansen opgericht. Ik heb, daaraan voorafgaand, diverse management- en directiefuncties in (internationaal opererende) bedrijven bekleed en mag worden geclassificeerd als generalist.

Mijn visie op de ontwikkelingen binnen het bedrijfsleven in West Europa: “er zijn teveel bedrijven die het loodje hebben moeten leggen in het gevecht met de concurrentie uit het (Verre) Oosten.”

Waarom? Er zijn veel mogelijkheden tot verbetering onbenut gebleven.

Ik wil mijn ervaringen op gebied van geïntegreerde bedrijfsvoering ter beschikking stellen om deze mogelijkheden te zoeken en WEL te benutten.

Als ervaringsdeskundige, lever ik een bijdrage door met héle kritische ogen te kijken naar de manier waarop mens en proces werken en de meest prikkelende vragen te stellen over het hoe en waarom. Daarna komen er voorstellen tot verbeteringen en veranderingen in de operationele bedrijfsvoering om ervoor te zorgen dat er een geïntegreerd geheel ontstaat.

Ik ondersteun en coach directeuren, directies en managementteams bij het bovenstaand proces. Ik neem werk uit handen, werk voorstellen uit, help bij het door de zure appel heen te bijten. Tijdelijk kan ik een leidinggevende rol op me nemen, mocht dit nodig of wenselijke zijn.

Met beide benen op de grond werken aan Operational Excellence, dat is het uitgangspunt.

“MCeA helpt U de samenhang en oplossing zien”